Artikelen

1 maand geleden Delen

Vier ideeën in onzekere tijden

‘Ook tijdens de COVID-periode zoeken bedrijven, opleiders en gemeente de kracht van de samenwerking. Er ontstaan mooie, nieuwe ideeën’, zegt programmamanager John Flierman.

1 maand geleden Delen

Toekomst bezoekerseconomie

In cultuurhuis Felix Meritis vinden de komende tijd zes bijeenkomsten plaats over de toekomst van de bezoekerseconomie in de metropoolregio Amsterdam.

1 maand geleden Leren

Alle opleidingen gestart

Het is anders, de toekomst is spannend, maar met creativiteit en vereende krachten zijn alle opleidingen toch van start gegaan. Hospitality-school coördinator Bernie Matser praat ons bij.

1 maand geleden Ontwikkelen

House of Hospitality gaat verduurzamen

In vier jaar tijd hebben bedrijven, gemeente en opleiders de basis gelegd voor een nieuw ecosysteem rond werken, leren, onderwijs, onderzoek en innoveren. De stuurgroep van House of Hospitality onderzoekt daarom in welke vorm de organisatie kan verduurzamen. Een aanbeveling is uitgewerkt in een Plan van Impact.

1 maand geleden Leren

Radisson Blu: ‘Studenten brengen positieve dynamiek’

Achttien studenten Travel & Hospitality zijn dit studiejaar begonnen aan hun on-the-job opleiding bij Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport. HR-manager Marjon Alders is enthousiast.

4 maanden geleden Leren Student Van De Week

Zes vragen aan Beau Forée, tweedejaars Hotelmanagement on the job

4 maanden geleden Leren Student Van De Week

Zes vragen aan Wolf van Aalst, eerstejaars gastheerschap

5 maanden geleden Leren Student Van De Week

Zes vragen aan Rosa Koeleman, eerstejaars Facilitair manager Hospitality & Events

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief