Op dinsdag 21 november genoten relaties van House of Hospitality van een heerlijk Aziatisch diner in restaurant Warmoes van het ROC van Amsterdam in de Da Costastraat. Ondertussen werd er aan tafel gesproken over de mogelijkheden om medewerkers te boeien en te binden.
Elke maand ontvangt House of Hospitality een aantal relaties tijdens een zogeheten pop up diner. Studenten van de opleiding Culinair & Gastheerschap verzorgen deze samenwerkingsavonden, en staan in de keuken onder leiding van een chef-kok. Dit keer stond chef-kok Titi Waber ‘achter de kachel’. Zij volgde zelf ook de koksopleiding aan het ROC van Amsterdam en stond vervolgens in de keuken bij Restaurant Blaauw. Ook schreef ze haar eigen boek ‘Sambal’.
Tijdens het diner was Petra André tafeldame voor drie relaties: HR-medewerkster Megan Chin-Joe-Kong en HR-manager Christiènne Van Gelder-Nibte van het Ambassade hotel en regiomanager Eveline Doornhegge van Koninklijke Horeca Nederland, Amsterdam. Aan tafel stond het onderwerp ‘Leven lang ontwikkelen’ centraal en werd gesproken over mogelijkheden om bestaande medewerkers te boeien en te binden en zo te behouden voor de hospitality branche. Belangrijk daarbij is het trainings- en cursusaanbod dat de expertise van medewerkers, trainers en zelfstandigen kan vergroten en hen blijft uitdagen.
Op 19 december is er weer een pop up diner. Hierbij zal Bernie Matser tafeldame zijn voor weer drie andere Partners van de Stichting.
Volg onze socials en schrijf je in op onze nieuwsbrief hieronder, dan blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.