Gezocht: assessoren

Voor de examenperiodes van onze on the job opleidingen zijn we op zoek naar assessoren. Wil je bijdragen aan het afstuderen van nieuw hospitality-talent, meld je dan aan bij Fenneke van Renselaar: fenneke@houseofhospitality.amsterdam Wanneer je doorklikt, vind je meer informatie.

Onze studenten doen examen op verschillende specifieke onderdelen van de hospitality. De beoordeling van die examens gebeurt op een professionele manier, door assessoren (beoordelaars) die daarvoor de juiste kennis, vaardigheden en beroepshoudingen hebben. Als medewerker van een van onze partners kun je een waardevolle bijdrage leveren aan de kwaliteit van de examens door je op te geven als assessor. Ingezette uren worden geregistreerd en vallen onder de partnerovereenkomst. De uren worden vanuit de RIF-subsidie aan het eind van het jaar verrekend. Voor zzp’ers gelden aparte afspraken.

Help onze studenten over de eindstreep

Samen werken wij binnen House of Hospitality aan de kwaliteit van de volgende generatie hospitality-medewerkers. Het diploma waar zij examen voor doen, is een mooie basis voor een toekomst in onze uitdagende branche. Help onze studenten over de eindstreep, zodat zij vol enthousiasme hun carrière tegemoet kunnen gaan. Dat is een mooie investering in de branche en een mooie investering in jezelf.

Gratis online training

Om de kwaliteit van de examenbeoordelingen te waarborgen stellen ons onderwijs en de overheid verschillende eisen. Zo is het nodig dat je een basistraining volgt. Deze wordt kosteloos verzorgd én aangeboden door ROC van Amsterdam. De training is online, maar kan bij voldoende deelnemers ook op locatie worden aangeboden. Dit gebeurt in overleg. De trainingen op locatie vinden plaats op woensdagen. Starttijd 10:00 uur. De training duurt 2,5 tot 3 uur.*

In de training komen verschillende tools aan bod die de assessor ondersteunen bij het geven van een kwalitatief goede beoordeling van een examen. Deze tools zijn ook inzetbaar in het begeleiden en beoordelen van studenten in het ontwikkelingsgerichte gedeelte. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • WAKKER methode
  • Mondeling, STAR(R)
  • VRAAK methode
  • Panelgesprek en eindgesprek
  • Onderbouwen in de beoordeling
  • Eindgesprek/evaluatiegesprek
  • Administratie en afronding van het examen

Vervolgstappen

  • Je ontvangt na afloop een bewijs van deelname.
  • Jouw trainer meldt je aan bij Stichting Examenwerk.
  • Je meldt jezelf aan in de digitale omgeving van S-BB waarin beoordelingen worden geregistreerd.
  • Nadat je deze stappen hebt doorlopen, kun je aan de slag als assessor. Je krijgt de beoordelingsverzoeken via House of Hospitality.
Als vervolg worden ook andere trainingen/workshops aangeboden die een aanvulling op jouw rol als assessor zijn en die eraan bijdragen assessor te kunnen blijven.

 

Opgeven voor de training

Je kunt je opgeven tot een week voor de geplande datum van een training. De agenda bekijken en aanmelden kan via: https://houseofhospitality.community/agenda. Je ontvangt voorafgaand aan de training een link, waarmee je vervolgens deel kunt nemen.

Expertpool

Tot slot nodigen wij je uit je aan te melden bij de Expertpool van House of Hospitality. Daar kun je ook vanuit andere rollen binnen je expertise een bijdrage leveren aan onze verschillende opleidingen en de kwaliteit van onze studenten. De Expertpool is een unieke community van experts uit de hospitality die hun kennis en ervaring inzetten via workshops, trainingen of masterclasses. Aanmelden hiervoor mag via onderstaande link: https://houseofhospitality.community/expertpool.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan het Team House of Hospitality via serviceorganisatie@houseofhospitality.amsterdam.

Wil je jouw expertise ook nog op een andere manier inzetten? Bijvoorbeeld als leermeester of praktijkopleider? Dan kun je jezelf – met je bedrijf - aanmelden bij S-BB en kun je studenten op de werkvloer verder begeleiden. Wanneer je al bent aangemeld bij S-BB is het wel raadzaam de bedrijfsgegevens te controleren.

 

*Bij grote interesse kan in samenspraak gekeken worden naar andere dagen en/of tijden.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief