Cursus voor volwassenen die zelfstandig willen leren koken.
Let op: deze cursus zit vol. Aanmelden is op dit moment niet mogelijk.
Toelatingseisen: je hebt een certificaat of diploma Basiskok 2.
Als je meerdere jaren (werk) ervaring hebt in een professionele keuken dan kunnen wij d.m.v. een vrijstellingentest, toetsen of je op basis van ervaring mee kunt doen aan deze cursus.
Lesmateriaal:
Messenset (professioneel)
Koksuniform
Leerboek "Over eten en koken, wetenschap en cultuur in de keuken" - Harold Mc Gee
Je bent ondernemend en kunt de menukaart aanpassen. Je bent creatief en bedenkt variaties op bestaande recepturen. Je voert werkzaamheden uit onder verantwoordelijkheid van een leidinggevende. En je stemt werkzaamheden af en geeft collega’s advies.
Als zelfstandig werkend kok ben je in staat om zelfstandig te koken, ondernemend, creatief en bedenkt variaties op bestaande recepturen. Je voert werkzaamheden uit onder verantwoordelijkheid van een leidinggevende.
De cursus Koken voor gevorderden (Zelfstandig werkend kok) is bestemd voor volwassenen die zich willen verdiepen in het koksvak. Je bent bijvoorbeeld basiskok 2 en wilt een volgende stap zetten. De cursus is ook bedoeld voor mensen die koken als hobby hebben.
Je leert om creatief te zijn in de keuken. Je raakt bekwaam in het gebruik maken van verschillende producten en probeert nieuwe smaakcombinaties uit. Samen, zorgvuldig en hygiënisch werken zijn onderdeel van het programma.
Tijdens de cursus voer je de volgende opdrachten uit:
Let op: deze cursus zit vol. Aanmelden is op dit moment niet mogelijk.
Neem voor meer informatie contact met ons op.
Telefoonnummer: 020 579 16 20.
E-mail: centrumcontractonderwijs@rocva.nl