Hospitality en technologie

De wereld verandert onder invloed van slimme technologische ontwikkelingen, zoals het gebruik van (mobiel) internet, conversational app’s, robots, speech, artificial intelligence, virtual reality, augmented reality etc.

De interessante vraag is wat de positieve en of negatieve gevolgen zijn van deze veranderingen voor organisaties en mensen die werkzaam zijn in de Hospitality. En in het verlengde hiervan, wat zijn de positieve en of negatieve effecten van de toepassing van Smart Hospitality in de klantreis van bezoekers van slimme steden, openbare ruimtes, gebouwen, momenten etc.a





Meer Delen

3 weken geleden Delen

Marijn Ouwehand - The attitude of residents towards tourists in the city centre of Amsterdam

Marijn Ouwehand schreef voor de Hotelschool The Hague haar afstudeerscriptie over ‘The attitude of residents towards tourists in the city centre of Amsterdam”. Ze won er de Innovatie & Onderzoek-award mee.

3 weken geleden Delen

Zeven vragen aan Julius Riet, winnaar Student van het Jaar award

Julius Riet volgt zijn opleiding in de hybride omgeving van het WestCord Fashion Hotel. Hij won afgelopen januari de eerste Student van het Jaar-award. Een portret van een enthousiast hospitality-talent.

3 maanden geleden Delen

Negen infographics: voor u!

Studenten van Hotelschool The Hague en Inholland delen de uitkomsten van hun onderzoeken op het gebied van gastvrijheidsbeleving en city hospitality.

3 maanden geleden Delen

Onderzoek: ongelijke verdeling toeristenbelasting

Wat zijn de verschillende attitudes van hoteliers en evenementenorganisaties rond de invoering en verhoging van de toeristenbelasting in Amsterdam? Dat was de centrale onderzoeksvraag waarmee Guinevere Mamadeus tien spelers op de hospitalitymarkt benaderde. De vierdejaars aan de Hotelschool The Hague pakte daarmee een hot topic op en trok een paar interessante conclusies.

3 maanden geleden Delen

Eerste presentatie LAB succesvol

Studenten van Hotelschool The Hague en Hogeschool Inholland onderzochten vraagstukken op het gebied van gastvrijheidsbeleving en city hospitality. Dat gebeurde in het kader van House of Hospitality LAB, de innovatie- en onderzoekspoot van het samenwerkingsverband House of Hospitality. Afgelopen 3 december presenteerden zij hun resultaten aan partners en andere geïnteresseerden.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief