Nieuwe opleiding Allround hospitality-medewerker in de maak

3 maanden geleden Ontwikkelen

Vanaf augustus starten House of Hospitality en ROC van Amsterdam met een nieuwe, brede opleiding tot allround hospitality-medewerker (niveau 3). 

‘Het mooie van deze opleiding wordt de keuzevrijheid’, zegt coördinator House of Hospitality School Bernie Matser. ‘De opleiding wordt modulair opgebouwd en de bedoeling is dat we na augustus als de opleiding staat, ook de modules apart gaan aanbieden. Ook bij deze opleiding staat leerdoelgericht coachen centraal. Dat maakt dat de student eigenaar is van zijn leerproces en samen met zijn coach zijn eigen leerroute bepaald.’ 

Zelf kiezen
De allround hospitality-medewerker is een niveau 3 opleiding, waarin doorontwikkeling belangrijk is. In de toekomst kunnen onderdelen/modules ook op een hoger niveau worden afgerond en worden afgesloten met een certificaat. In de opleiding maken studenten kennis met alle aspecten van werken in de hospitality. Van receptie en bediening tot keuken, events, facilitair en hosting. Op verschillende momenten in de opleiding kies je niet alleen de modules die je gaat volgen, maar ook de wijze waarop je die wil volgen. Wil het meer schools invullen, of liever in de praktijk? Daarnaast kunnen studenten de modules in zelfgekozen context volgen. Horeca, hotellerie of liever in de reis- of toeristische sector? 

Vier instroommomenten
Met de nieuwe opleiding wil House of Hospitality, samen met het ROC van Amsterdam nog meer studenten de kans geven op een mooie toekomst in de groeiende hospitality-branche en tegelijkertijd mensen die in de hospitality werken de mogelijkheid bieden te blijven groeien. ‘Wat deze opleiding helemaal uniek maakt, zijn de vier instroommomenten’, zegt Bernie Matser. ‘Je hoeft dus niet lang te wachten voor je kunt beginnen. Dit past bij de doelstelling een leven lang ontwikkelen. Mensen die al werkzaam zijn in de hospitality hebben straks extra bijscholingsmogelijkheden. Maar ook omscholers kunnen de opleiding modulair volgen en een door de branche gedragen certificaat behalen, zonder de hele opleiding te hoeven doorlopen.’ 



Andere artikelen

5 dagen geleden Zes vragen aan Rosa Koeleman, eerstejaars Facilitair manager Hospitality & Events 1 week geleden Alstublieft: zes creatieve ideeën 1 week geleden ‘Er kan in ieder geval weer wat’ 1 week geleden "Wij gaan meer blenden" 1 week geleden Is corona een gamechanger voor het beroepsonderwijs? 2 weken geleden Zes vragen aan Ben Postema, tweedejaars Hotelmanagement on the job. 2 weken geleden Nieuwe opleiding Allround Hospitality Medewerker 3 weken geleden Zes vragen aan Wendy Slobbe, eerstejaars Gastheer-gastvrouw bij Vermaat Groep in het Stedelijk Museum 1 maand geleden Zes vragen aan Sander Ubbens, eerstejaars Facilitair Manager Hospitality & Events 1 maand geleden Zes vragen aan Nour Almalouli 1 maand geleden Senna Muijs, eerstejaars Travel & Hospitality on the job – je maakt van alles mee 1 maand geleden We staan te popelen! 1 maand geleden Zes vragen aan Kirsten Heijlman 2 maanden geleden Zes vragen aan Tofano Yusviandra. 2 maanden geleden Ontdek nu je Hospitality talent. 2 maanden geleden Zes vragen aan Eline Woud, eerstejaars student Travel & Hospitality – een brede opleiding met twee kanten. 2 maanden geleden Zes vragen aan Jeninyo Oosterwolde, eerstejaars Manager International Hospitality 2 maanden geleden Zes vragen aan Joep de Haan die werkt en leert bij Vermaat in het Concertgebouw en alles wil weten over wijnen. 3 maanden geleden Zes vragen aan Naomi Heinis, tweedejaars student Facilitair Manager Hospitality & Events 3 maanden geleden Keuzestress? Stel je vraag aan ons! 3 maanden geleden Een snelle blik achter de schermen van onze opleidingen. 3 maanden geleden Zes vragen aan Mio Böhtlingk, afgestudeerd en meteen doorgestroomd naar vervolgstudie en werk 3 maanden geleden Nieuwe opleiding Allround hospitality-medewerker in de maak 4 maanden geleden Marijn Ouwehand - The attitude of residents towards tourists in the city centre of Amsterdam 4 maanden geleden Zeven vragen aan Julius Riet, winnaar Student van het Jaar award 4 maanden geleden En weer negentien diploma’s! 4 maanden geleden House of Hospitality op TV: 29 februari - 16.00 uur SBS6 4 maanden geleden Interview met docent on the job Remco Winkler (Hotel Casa) in de MBO-krant. 4 maanden geleden Youtube: Vier verhalen uit de praktijk 6 maanden geleden Finalisten voor hospitality-awards bekend 6 maanden geleden Negen infographics: voor u! 6 maanden geleden Kees Teer, directievoorzitter Corendon Hotels & Resorts, over het nieuwe opleiden voor de hospitalitymarkt 6 maanden geleden Onderzoek: ongelijke verdeling toeristenbelasting 6 maanden geleden Eerste presentatie LAB succesvol 7 maanden geleden Gratis seminar House of Hospitality LAB ‘De belangrijkste resultaten van onderzoek in 2019’ 7 maanden geleden Van der Valk Hotel Breukelen en MBO College Hilversum starten nieuwe opleiding 8 maanden geleden Save the date: 20 januari 2020 8 maanden geleden Onze studenten hosten onderwijscongres 8 maanden geleden Studenten aan de Zuidas 8 maanden geleden 100ste diploma statushouders 8 maanden geleden Oplossingen voor druk Amsterdam 9 maanden geleden Bright’s buddy-project 9 maanden geleden Hoe ervaren expats onze hospitality? 10 maanden geleden Nieuwe leeromgevingen 10 maanden geleden Studiejaar 2019 - 2020 officieel geopend 11 maanden geleden Samen sterk 11 maanden geleden Summer Camp voor House of Hospitality leerlingen 11 maanden geleden Samenwerking met Ron Blaauw College 11 maanden geleden Het jaar van House of Hospitality 11 maanden geleden Eerste studenten Hotelmanagement on-the-job krijgen diploma 11 maanden geleden HoHA heeft fysieke plek 11 maanden geleden Onderzoeksvragen gezocht! 1 jaar geleden Het asociale gedrag van de hard core Britse ‘bierfietstoeristen’ lijkt een doel op zichzelf 1 jaar geleden Betrokken bewoners zijn positiever deel 2 1 jaar geleden ‘House of Hospitality zijn we allemaal’ 1 jaar geleden Werkgevers opgelet: Deze mensen zijn zó gemotiveerd 1 jaar geleden Kom 21 mei naar de Nationale Horecadag 1 jaar geleden Samenwerking met SVH biedt meer slagkracht in onderwijsvernieuwing 1 jaar geleden OPROEP: Uw hospitality challenge in House of Hospitality Research LAB 1 jaar geleden Weer 17 statushouders aan de slag 1 jaar geleden Betrokken bewoners zijn positiever 1 jaar geleden Studenten Inholland pionieren met next-level toerisme voor Amsterdam 1 jaar geleden Human Talent Group (HTG) aan boord als kennis- en technologie partner 1 jaar geleden Open dag: 26 januari 1 jaar geleden Overstappen naar een andere studie? 1 jaar geleden SMART HOSPITALITY: Gastvrijheid in een smart city 1 jaar geleden Van der Valk trotse winnaar ‘Beste Leerbedrijf’ 1 jaar geleden Statushouders on-the-job opgeleid voor hospitality 1 jaar geleden Gom en Axxicom Airport Caddy aangesloten 1 jaar geleden Kennismakingsmiddag 1 jaar geleden House of Hospitality genomineerd 1 jaar geleden Drukbezochte aftrap studiejaar 1 jaar geleden Bidfood sluit zich aan bij House of Hospitality 1 jaar geleden Statushouders krijgen diploma’s 2 jaar geleden Eden Hotels is de 25ste partner van House of Hospitality 2 jaar geleden All in the game 2 jaar geleden Praktijkleerlingen op bezoek 2 jaar geleden WOW, dat werkt! 2 jaar geleden Interview Hans Vugts, directeur van Hotel Casa 2 jaar geleden Eerste resultaten bekend 2 jaar geleden Bernie Matser: ‘Animo is groot’ 2 jaar geleden House of Hospitality is voorbeeld, zegt SER 2 jaar geleden Nieuwe opleiding Servicemedewerker Ziekenhuis start in februari

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief